Абонентам «Харківводоканал» потрібно переукласти договори до кінця квітня. ФОТО

14.01.2020 12:36   -
Автор:
Як повідомив заступник генерального директора – директор Департаменту збуту КП «Харківводоканал» Тарас Грущак, відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», договір потрібно укласти до 1 травня 2020 року.
«Переукладання договорів – це не ініціатива нашого підприємства. Відповідно до Закону «Про житлово-комунальні послуги», в нових договорах передбачені права та обов'язки як постачальника послуг, так і споживачів. КП «Харківводоканал» зобов'язується своєчасно та в повному обсязі надавати послуги щодо забезпечення водопостачанням та водовідведенням, а абоненти зобов'язані своєчасно їх оплачувати. Надання цих послуг з 1 травня 2020 року здійснюватиметься тільки на договірних умовах», – зазначив Тарас Грущак.
За його словами, договір з КП «Харківводоканал» вже уклали понад 30 тис. харків'ян, всього ж кількість абонентів підприємства становить понад 600 тис.
Як повідомив заступник гендиректора, в залежності від статусу абонентів передбачено п'ять різних видів договорів, які будуть з ними укладатися. Приклади договорів розміщені на офіційному сайті підприємства. Договори укладаються безкоштовно у сервісних центрах з обслуговування споживачів (адреси та телефони вказані у квитанціях) або у виїзних касах. При собі потрібно мати паспорт, довідку про ідентифікаційний код та технічний паспорт. Оформлення документів займає не більше 10 хвилин.
З детальною інформацією та зразком договору можна ознайомитися тут.