Вуличне освітлення у Харкові в режимі блекауту. До чого готуються харківські енергокомунальники

26.04.2024 18:27   -

Попри те, що воно зараз не функціонує, система повинна бути у працюючому стані. Харківські енергетики продовжують роботи з відновлення мереж зовнішнього освітлення. Як тільки буде можливість та головне потужності для Харкова та країни в цілому його увімкнуть. Тож часу гаяти не слід, кажуть міські комунальники, роботи не мало аби все привести до ладу.

ІГОР РУСКО НАЧАЛЬНИК ЕЛЕКТРОМЕРЕЖ ЗОВНІШНЬОГО ОСВІТЛЕННЯ КИЇВСЬКОГО РАЙОНУ КП «МІСЬКСВІТЛО»
З початку цього року ми відновлюємо освітлення – мережі замінюємо, пошкоджені світильники, замінюємо опори у селищі Данилівка. Це основний об’єм роботи в цьому році. З початку року було відновлено освітлення на 60 вулицях селища Данилівка. Що складає приблизно – 1 500 світильників та 60 кілометрів електричних мереж. У тому числі працює освітлення на 21 об’єкті. Враховуючи останні обстріли рф не можемо перевірити та провести роботи з пуско наладки на 49 об’єктах. Тому як тільки дозволить «Харківобленерго» ми проведемо роботи з пуско наладки та увімкнемо на селищі Данилівка ще 1 500 світильників. Це складає близько 62 кілометрів мереж.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

МИХАЙЛО ТАТЬКОВ НАЧАЛЬНИК ВИРОБНИЧО-ТЕХНІЧНОГО ВІДДІЛУ КП «МІСЬКСВІТЛО»
Нажаль, в даний час вуличне зовнішнє освітлення зараз знаходиться у режимі блекауту. Проте ми повинні проводити роботи по дотриманню робочого режиму освітлення, ліквідуванню аварійних наслідків та відновленню освітлення на діючих ділянках зовнішнього освітлення. Підприємство працює щоденно, проводиться дуже великий обсяг робіт і треба розуміти, що ці роботи проводяться або планово або аварійно і потребують витрачання дуже багато часу на це. За перший квартал поточного року виконано та ліквідовано більше 900 аварійних випадків, змонтовано більше 300 освітлювальних приладів. Проведено роботи в рамках акції «Зелена весна». Проведено фарбування елементів, проведена заміна непрацюючих освітлювальних приладів, проведено кронування дерев в охоронній зоні лінії зовнішнього освітлення. Підприємство продовжує виконувати роботи з відновлення освітлення на територіях постраждалих мікрорайонів та ділянках. Також з 1 травня підприємством будуть виконуватись роботи по підготовці мереж к осінньо-зимового періоду 2024-2025 років.

ОСТАННІ НОВИНИ