Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на вівторок, 7 травня

07.05.2024 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 7 травня 2024 року

Астрологічний прогноз на 7 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляє Інфосіті.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Будній день складно провести в стінах рідної домівки, але за найменшої можливості потрібно нею скористатися і не залишати рідних стін – так вам вдасться уникнути зіткнень з неадекватними людьми.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Від фінансових – передусім торгових – операцій сьогодні треба відмовитися: вони не виправдають покладених на них очікувань і успішними не стануть, найімовірніше, все станеться з точністю до навпаки.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Спілкування – як ділового, так і особистого – вам, найімовірніше, уникнути не вдасться, але потрібно зробити так, щоб воно було конкретним і нетривалим – так вам вдасться уникнути сварок та конфліктів.

Рак (22 червня – 23 липня)

День, коли з великою обережністю потрібно користуватися гострими предметами, навіть якщо йдеться про звичайні канцелярські ножиці – занадто великий ризик травмуватися.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Не варто втручатися в конфлікти, які не мають до вас жодного стосунку: протиборчі сторони помиряться самі, а ви ризикуєте опинитися винними в тому, що вони посварилися.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не варто розпочинати суперечку з ким би там не було, навіть якщо ви цілковито впевнені у власній правоті – особливо це стосується неадекватних та агресивно налаштованих людей, спілкування з якими навряд чи буде приємним.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Сьогодні для вас важливо відновити справедливість у будь-якій сфері життя: невідомо, де ви з нею зіткнетеся, але миритися з нею в жодному разі не варто – це негативно позначиться навіть на вашому існуванні.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Жодне – навіть не найважливіше – рішення не варто ухвалювати поспіхом: вам не вдасться оцінити всі супутні йому фактори, тому занадто велика вірогідність помилки, яку складно буде виправити.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не варто нікого засуджувати, навіть якщо скоєний людиною вчинок здасться вам гідним такого ставлення: можливо, спочатку треба згадати про власні гріхи – їх у вас теж вистачає.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Намагайтеся думати над кожним своїм словом, інакше ви можете образити когось, самі того не бажаючи, що – своєю чергою – призведе до небажаних наслідків у вигляді серйозного конфлікту.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Будь-які фінансові операції сьогодні призведуть до втрат, тому варто перенести їх на кілька днів, коли обставини для них складуться сприятливіші – тоді й діяти.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Представникам вашого знака – як, втім, і будь-якого іншого – сьогодні краще залишитися вдома: в рідних стінах вам точно вдасться уникнути неприємностей, які астрологи обіцяють вам на вулиці.

ОСТАННІ НОВИНИ