В Харькове продолжается ремонт проезжей части Московского проспекта. Также в планах у дорожников в этом году закончить проспект Победы

09.03.2016 17:11   -
Автор:
Реконструкція Московського проспекту. Минулоріч шляховики вже виконали значний обсяг робіт і нині комунальники оновлюватимуть дорожнє покриття прилеглих вулиць. У зв'язку з проведенням ремонту, – повідомили у Департаменті інфраструктури, тут перенесено на кілька тижнів і зупинку громадського транспорту «Провулок Електромеханічний». Тепер вона розташована біля сто дев'яносто дев'ятого будинку по Московському проспекту.
 
Володимир Чумаков директор Департаменту будівництва та шляхового господарства 
 
Вот, мы Московский проспект идем, то есть, и мы сразу все попутные улицы… Я перечислять их не буду. В дальнейшем мы, значит, хотим дойти по Московскому проспекту до Маршала Жукова. Маршала Жукова делаем.  И начинаем подготовку с той стороны, в районе Роганской. Там разворотный круг, автовокзал начнем… В этом году: начинаем ливневку, начинаем делать, отсыпать площадку под новый терминал.
 
Цьогоріч, – додали фахівці, в Харкові планується остаточно завершити ще один масштабний проект – проспект Перемоги. Паралельно, – розповів Володимир Чумаков, шляховики працюватимуть і у центрі міста.
 
Володимир Чумаков директор Департаменту будівництва та шляхового господарства 
 
Победы: полностью во дворы мы заходим. Мы заканчиваем в этом году Победы полностью. Мы не успели тогда, только нижний слой положили. То есть, пуск станции будет. Потом в центре: Галана, эта самая, Тринклера кусочек закончим, улица Данилевского. 
 
Про проведення всіх ремонтних робіт, – зауважили в профільному департаменті, городян інформуватимуть завчасно. Аби не створювати перешкод і незручностей як для водіїв, так і для пішоходів.