У Київському районі стартували малі олімпійські ігри

01.02.2013 18:12   -
Автор:

У Київському районі стартували малі олімпійські ігри. Участь беруть двадцять шість шкіл.

Це ті учасники, які на шкільному етапі довели, що можуть відстоювати честь свого навчального закладу у районі. В них були різні випробування фізичної підготовки.

Ольга 13 років

-Мы прыгали в мешках, потом на перегонки бегали, с мячом, били мяч и вокруг оббегали круг.

На відкриття малих олімпійських ігор приїхала народний депутат України Ірина Бережна. Вона побажала учасникам успіху та перемоги.

Ірина Бережна народний депутат України

-Головне, щоб ви завжди пам"ятали коли ви опинитесь на п"єдесталі, що ваш найкращий результат це також результат тих, хто вас вів до цієї перемоги, ваших тренерів, вчителів, батьків, і всіх ваших близьких, тож ніколи не забувайте віддячувати їм за ту величезну шалену підтримку, яку вони вам надають.

І як на справжніх Олімпійських іграх маленькі спортсмени підняли прапор. І запалили олімпійський вогонь.

Змагання проходять в трьох вікових категоріях, для учнів з третього по восьмий клас. Після районного – обласний етап. Малі олімпійські ігри проводять задля популяризації спорту та виховання здорової та сильної малечі.

Ірина Бережна народний депутат України

-Харьков и Харьковская область единственные в Украине, кто проводит подобную олимпиаду и я очень надеюсь, что скоро этот передовой опыт будут перенимать другие области Украины и возможно даже проведение малых олимпийских игр станет общенациональным всеукраинским праздником, как всегда всё начинается в Первой столице.

-Сегодня никуда от спорта не уйдёшь, от спорта не избавишься!

Анастасія Полякова