Театр “Боммер” планують реконструювати

01.02.2013 18:10   -
Автор:

В кінотеатрі "Боммер" прем"єра першого на французькому тижні фільму. Побачити роботу сучасних західних режисерів і почути мову оригіналу прийшли з півсотні поціновувачів кіномистецтва.

Олена студентка

-Это очень атмосферное место и ты прекрасно понимаешь, когда приходишь сюда, что ты обязательно увидишь, то, что тебя зацепит.

Заповнюваність кінотеатру, недивлячись на неординарний і вишуканий репертуар кінострічок, – невисока. Лише двадцять п"ять відсотків від загальної кількості місць у залі, каже новопризначений директор закладу Тетяна Пурдич.

Тетяна Пурдич директор КП "Кінотеарт "Зустріч" ("Боммер")

-Из-за того, что у нас в кинотеатре нет отопления, мы вынуждены давать два сеанса в день, то есть мы работаем в вечернее время в 18 и 20 часов.

Сирість, холоднеча і відсутність ремонту позначаються не лише на прибутках кінотеатру, а й на стані будівлі. Кінотеатр потроху занепадає. Тож, в обладміністрації планують навесні розпочати тут ремонтні роботи.  

Вікторія Маренич начальник Управління у справах преси та інформації Харківської облдержадміністрації

-В бюджет 2013 года сделали бюджетный запрос относительно выделения 500 тысяч гривен для проведения определенных работ для того, чтобы стало тепло в этом здании. Это номер один сейчас задача.

Як тільки-но опалення буде зроблене – на кінотеатр чекають капітальні перетворення. За словами Вікторії Маренич, Боммер стане надсучасним закладом із затишним кінозалом та музеєм історії кіно.

Олена Мітясова