Картка харків’янина буде у смартфоні. Над ідеєю працюють розробники проєкту (відео)

10.05.2024 16:33   -

Студенти та співробітники ще трьох вищих навчальних закладів Харкова стали власниками “Картки харків’янина”. Це понад 800 людей. Представники проекту зустрілися з активами університетів та вислухали пропозиції щодо покращення послуги.

Студенти говорять, з радістю долучились до обговорення нових ініціатив.

МИКИТА ГОЛОВЧЕНКО СТУДЕНТ ПЕРШОГО КУРСУ ХНУМГ ІМЕНІ О. М. БЕКЕТОВА
Для мене приємно, що в мого рідного, улюбленого міста Харкова є така картка. Для мене, як для мешканця, це буде приємною відзнакою. Також мені приємно буде отримувати знижки, тому що будь-які бонуси це завжди приємно, і те, що Харків надає таку можливість для своїх мешканців – це дуже добре.

СОФІЯ ІСАЄВА СТУДЕНТКА ПЕРШОГО КУРСУ ХНУМГ ІМЕНІ О. М. БЕКЕТОВА
Для мене особисто картка харків’янина – це як ідентифікація тебе як громадянина міста Харкова. Це різноманітні знижки на послуги, маленькі речі, але це також приємні речі особисто для мене. Це як якісь міські хорганізації, кафе, заклади, аптеки. Це дуже вигідно і, я вважаю, корисно.

З початком війни проект “Картка харків’янина” дещо призупинився, але коли відновилась робота торговельних центрів, аптек, різних закладів, то ті, хто встиг отримати картку мали змогу користуватись знижками, запровадженими партнерами проекту “Картка харків’янина”. Тож активні студенти університету міського господарства, розповідає проректорка вишу, підняли питання щодо продовження впровадження цього проєкту.

ТЕТЯНА МАЛИНІНА ПРОРЕКТОР ІЗ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ,  СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ І МОЛОДІЖНОЇ ПОЛІТИКИ ХНУМГ ІМЕНІ О. М. БЕКЕТОВА
І ми дуже вдячні нашим студентам, які звернулися до Ігоря Олександровича, крім того підняли питання, щоб цю Картку харків’янина отримали і ті співробітники, студенти, які мають статус ВПО і проживають в Харкові, або які у нас з області, пригороду, але проживають і кожного дня перебувають у Харкові. І ми дуже сподіваємось, що це буде початком продовженням реалізації цього проєкту в воєнний час для всіх закладів вищої освіти і не тільки. Так що, дуже вдячні міській раді, Ігорю Олександровичу, за те, що ми маємо сьогодні змогу , як і всі харків’яни отримати картку і користуватися даними пільгами.

Проєкт Картка харків’янина створений з думкою про комфорт піклування харків’ян, розповідає його менеджер. Наразі проект налічує 112 партнерів, які в 12-ти категоріях, пропонують знижки власникам картки харків’янина. Але ініціатори проекту не зупиняються, продовжують розвиватись та генерувати нові ідеї, які , сподіваються, сподобаються харків’янам.

АНАСТАСІЯ СОЛОГУБ МЕНЕДЖЕР ПРОЄКТУ “КАРТКА ХАРКІВ’ЯНИНА”
Зараз ми активно, разом з департаментом цифрової трансформації працюємо над додатком картки харків’янина, де буде картка у смартфоні, до того, щоб кожен зміг користуватися з телефону, не носити з собою пластик , щоб було зручніше, швидше, більш діджитилізовано.

Картка харків’янина – це унікальний проект, якого не мають інші міста. Молодь, кажуть студенти, пишаються своїм рідним Харковом і з гордістю користуватиметься карткою.

ОСТАННІ НОВИНИ