Як службовці змагалися у лижних перегонах

01.02.2013 19:01   -
Автор:

Добряче пропрацювавши тиждень вони вирішили стати на лижі.  Автобус, набитий представниками різних департаментів під'їжджає до бази.

Ні секунди не зволікаючи всі йдуть отримувати головний атрибут змагань – лижі та палиці. Чиновники кажуть, зараз для них звичніше ручку тримати в руках, ніж спортивне знаряддя.

Ніна Мітірова старший інспектор адміністрації Комінтернівського району

-Вот я вспоминала, наверное лет 20 не стояла на лыжах. На рылейном заводе у нас была база лыжная и мы там очень часто выезжали на лыжах. Мандража нет, есть желание стать на лыжи! Есть желание!  Не знаю как получится, но хочется вспомнить молодость!

Серед новачків у лижному спорті – Тетяна Поздєєва заступник директора департаменту Жилкомсервісу. Вона сьогодні у відповіді за весь колектив. Начальник на лижах кататися не прийшов, все поклав на надійні жіночі плечі.

Тетяна Поздєєва заступник директора КП "Жилкомсервіс"

-Вот ми участвуем в соревнованиях. Будем сейчас стараться очень чтобы наш "Жилкомсервис" однозначно победил. У нас есть активные люди, которые занимаются этим видом спорта.

Сама ж жінка на лижах почуває себе майже впевнено. Але показати свою майстерність не вирішується.

-Я буду сейчас стоять памятником! Как женщина с веслом!

Стояти довго – справа не цікава. Кілька кроків і пригода.

Спробували позмагатися з чиновниками на лижах і журналісти.

Ігор Бескровний кореспондент

-Останній раз ставав на лижі, десь у класі п"ятому. Ну ось зараз і перевіримо, чи пам"ятають ноги колишній професіоналізм.

Нарешті, всі дійшли до старту.

Пробігши коло на лижах. Чиновники отримують нагороди. Перше місце посіла команда "Жілкомсервісу".

 Андрій Бєлуха інженер КП "Жилкомсервіс"

-Секрет победы это здоровье. В здоровом теле – здоровый дух!

Коли знову стануть на лижі, чиновники поки не говорять. Але не заперечують, що такі забіги увійдуть в добру, а головне здорову традицію.

Ігор Бескровний