Німеччина безкоштовно надасть провідним українським спортсменам свої тренувальні бази

08.03.2023 12:30   -
Німеччина надасть українським спортсменам свої тренувальні бази
Фото: olympiastadion.berlin

Тренувальні та олімпійські спортивні бази Німеччини збираються надати українським спортсменам, які будуть готуватися до Олімпійських та Паралампійських ігор 2024 року в Парижі. Про це повідомляє спортивна редакція «Харьковских известий».

Про готовність надати українським спортсменам змогу тренуватися й готуватися до наступної Олімпіади та Параліміади на спортивних базах Німеччини заявила федеральна міністерка внутрішніх справ цієї країни Ненсі Фезер.

«Страшна загарбницька війна з боку росії вдарила повною силою й по українському спорту. Німеччина і тут демонструє свою солідарність. Це особливо актуально з огляду на Олімпійські та Паралімпійські ігри 2024 року в Парижі. Ми хочемо зробити свій внесок у підготовку українських спортсменів», – йдеться зокрема у заяві німецької чиновниці.

Також Ненсі Фезер підкреслила, що Німеччина безкоштовно пропонує українським спортсменам свої тренувальні бази, щоби вони мали можливість підготуватися саме тут до Олімпійських і Паралімпійських ігор 2024 року в Парижі.

Відзначимо, що до списку кандидатів на участь у наступних Олімпійських та Паралімпійських ігор у складах збірних України входять й чимало харківських спортсменів.

Також, нагадаємо, що раніше ми повідомляли, що відчутну допомогу у підготовці до літньої Олімпіади та Паралімпіади українським спортсменам запропонувала й Франція.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.