Обстріли, пожежі, жертви: ситуація в Харківській області на ранок 13 квітня

13.04.2023 08:49   -
Обстріли, пожежі, жертви: ситуація в Харківській області на ранок 13 квітня

Минулої доби ворог масовано обстрілював населені пункти Харківського, Куп’янського, Чугуївського та Богодухівського районів. Внаслідок обстрілів сталися пожежі, є жертви. Про це повідомляють Харьковские известия.

За даними Генштаба ЗСУ, протягом минулої доби ворог обстрілював населені пункти Ветеринарне, Лук’янці, Нескучне, Вовчанськ, Варварівка, Нестерне, Землянки, Комісарів, Колодязне, Новомлинськ, Оскіл, Тополі, Красне Перше, Дворічна, Западне, Кіндрашівка в Харківській області.

За оновленими даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, внаслідок обстрілів смт Дворічна Куп’янського району загинув 71-річний чоловік, а чоловік 75 років отримав серйозні поранення та помер у лікарні. Жінка 63 років була госпіталізована з вибуховими травмами.

У с. Сотницький Козачок Богодухівського району пошкоджено 2 приватні будинки. В с. Івашки – приватний будинок та трактор. У с. Кучерівка Куп’янського району пошкоджено приватне домоволодіння. У с. Гатище Чугуївського району пошкоджено будівлю закладу освіти.

За добу сталося 2 пожежі, що були спричинені ворожими обстрілами.

Зокрема, в результаті обстрілу сталась пожежа у господарчій споруді на площі 20 кв.м в с. Кучерівка Куп’янський район, Петропавлівська громада. Жертв та постраждалих не має.
Також в результаті обстрілу сталась пожежа у двоповерховій будівлі Гатищенської філії Вовчанського ліцею №1. Вогонь розповсюдився на площі 100 кв.м. Жертв та постраждалих не має.

Триває розмінування. За добу піротехніки знешкодили 117 вибухонебезпечних предметів.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.