“По-іншому до зими тепер треба готуватись”, – Ігор Терехов – про потреби майбутнього опалювального сезону

29.04.2024 17:12   -

Ігор Терехов звернувся до влади німецького Нюрнбергу з проханням підтримати Харків і допомогти підготувати місто до прийдешньої зими.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Сьогодні власної генерації місто Харків не має. Тому, для нас дуже важливо сьогодні, щоб ми зробили зовсім іншу систему і опалення, і енергопостачання. Для цього нам потрібно когенераційні установки. Вони є, я розумію, у Німеччині. І дуже б хотів, щоб якось ми зробили таким чином, щоб якнайшвидше ці установки ми могли отримати.

Йдеться про невеличкі блочно-модульні котельні, з придбанням яких Німеччина може допомогти.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Мер Харкова подякував також за надані Нюрнбергом раніше генератори, зазначивши, що це суттєва допомога з огляду на ситуацію з енергетикою.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Ми дуже вдячні за ці генератори, бо ми мали можливість, коли у нам зовсім не було електропостачання, ми перейшли на ці дизель-генератори і вони, дійсно, були дуже ефективні в цей час, але ми чудово розуміємо, що ми ж не можемо ці генератори використовувати цілодобово протягом року чи двух років. Це просто не можливо. Вони відіграють важливу роль, коли є блекаути повні, коли нам потрібно переходити на аварійне відключення, на інші засоби заживлення. Тому вони дуже, дуже корисні, і дуже вдячні ще раз за те, що вони в нас є сьогодні.

У Нюрнбергу, говорять, почули про потребу, і будуть намагатися як найскоріше зробите все, щоб допомогти Харкову пережити майбутню зиму.

ОСТАННІ НОВИНИ