Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 13 квітня

13.04.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 13 квітня 2023 року

Астрологічний прогноз на 13 квітня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не відступайте від наміченого раніше – як професійного, так і життєвого – курсу, тактика “крок вперед і два назад” представникам вашого знака категорично не підходить завжди, а сьогодні – особливо.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Спілкуватися сьогодні можна лише з тими, хто вам приємний, тому не порушить ваш душевний спокій – він сьогодні дуже важливий, тому від спілкування з рештою краще відмовитись.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Будьте максимально обережними, спілкуючись з незнайомими людьми: велика ймовірність того, що вас захочуть втягнути в авантюру, яка на перший погляд видасться вигідною професійною пропозицією.

Рак (22 червня – 23 липня)

День, коли під ударом перебувають стосунки з найближчою та коханою людиною: щоб не посваритися з нею, необхідно виявляти максимум терпіння і, що особливо важливо, тактовності.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Найкращий спосіб ні з ким не посваритися – скоротити спілкування з оточенням до мінімуму: навіть найнешкідливіше, але необережне зауваження може дорого вам обійтися.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

День максимально сприятливий для того, щоб присвятити максимум часу вашому улюбленому заняттю – наведенню ладу в будинку: благо, на календарі так званий «Чистий четвер».

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

До зауважень оточення, навіть якщо вони виявляться безсторонніми, сьогодні необхідно дослухатися — в них будуть резонні моменти, які необхідно врахувати.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вчинок когось із знайомих може змінити ваше ставлення до нього: не варто засмучуватися з цього приводу – добре, що він розкрив себе зараз, а не пізніше, коли може бути пізно.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Сьогодні не варто сперечатися з начальством, навіть якщо ви будете впевнені, що правда на вашому боці: воно навряд чи дослухається до ваших доказів, так що час і зусилля виявляться даремно витраченими.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Бажання прийняти бік однієї зі сторін конфлікту, кожна з яких є членом вашої сім’ї, може призвести до того, що на вас – на превеликий жаль – образяться обидві.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Ділові переговори – навіть якщо вони проводяться онлайн – краще відкласти на кілька днів: дійти згоди з партнерами однаково не вдасться, що може негативно позначитися на спільному бізнесі.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Велика ймовірність, того не бажаючи, образити когось із близьких вам людей, тому, перш ніж щось сказати, добре прорахуйте всі наслідки.

ОСТАННІ НОВИНИ