Окупанти били по Харкову КАБами, за добу в області обстріляли 18 населених пунктів

30.04.2024 09:10   -
Обстріли Харкова та області: інформація ХОВА на 30.04.2024

Упродовж доби російські війська здійснили обстріли близько 18 населених пунктів Харківської області. Про це у фейсбуці повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Інфосіті.

О 18:20 29 квітня окупанти вдарили двома КАБами по м. Харків, удари в землю зафіксували в Київському районі. У одному з ЖК пошкоджено фасад та скління вікон будинку. Постраждав 42-річний чоловік, госпіталізований до медустанови, перебуває у важкому стані, зазначив Синєгубов.

За його словами, артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 18 населених пунктів Харківщини: Синьківка, Петропавлівка, Степова Новоселівка та інші. Авіаційних обстрілів зазнали Липці, Веселе, Нескучне, Мала Вовча, Борова.

30 квітня 02:00 окупанти вдарили по с. Загризове Борівської громади керованим боєприпасом. Пошкоджено фасади та вікна 7 приватних будинків та 2 господарчі споруди. Постраждалих немає.

О 23:30 у смт Куп’янськ-Вузловий внаслідок ворожого авіаційного обстрілу КАБ пошкоджено будинок, поранений 67-річний чоловік, пошкоджено приватний будинок.

О 19:46 у с. Липці внаслідок обстрілу пошкоджено 3 будинки, покрівля, вікна, паркани.

18:20 с. Слобожанське Липецька ТГ. Внаслідок обстрілу було пошкоджено 6 приватних будинків. Інформація щодо потерпілих не надходила.

18:20 с. Липці. Внаслідок обстрілу пошкоджено 5 приватних будинків, гараж та літня кухня.

16:40 м. Вовчанськ. На дах приватного будинку з дрону окупанти скинули боєприпас, внаслідок чого пошкоджено приватний будинок. Постраждалих немає.

Також, за інформацією ХОВА, за минулу добу українські війська на Куп’янському напрямку відбили 9 атак у околицях Берестове, Новосергіївка.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ