Двома авіабомбами по Харкову: подробиці про наслідки “прильотів” у Київському районі (відео)

30.04.2024 00:42   -

У шостій вечора понеділка Харків вчергове було обстріляно. Авіаційні удари були завдані поблизу житлового кварталу в Київському районі. Внаслідок «прильотів» було травмовано 42-річного цивільного чоловіка, його госпіталізовано до лікарні. У багатоповерхівках від вибухової хвилі повилітали шибки.

СПАРТАК БОРИСЕНКО В.О. НАЧАЛЬНИКА УПРАВЛІННЯ ПРОТИДІЇ ЗЛОЧИНАМ, ВЧИНЕНИМ В УМОВАХ ЗБРОЙНОГО КОНФЛІКТУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ПРОКУРАТУРИ
Внаслідок ворожих авіаударів по Харкову травмовано мирного мешканця. За попередніми даними удар було завдано 2 бомбами УМПБ Д30-СН. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 438 ККУ, а саме порушення законів та звичаїв ведення війни. Процесуальне керівництво здійснюється Харківською обласною прокуратурою.

ВОЛОДИМИР ТИМОШКО НАЧАЛЬНИК ГУНП У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Скоріш за все удари будуть продовжуватись. Удари наносяться хаотично, не в місця скупчення військ, не по військовим об’єктам з метою примусити населення виїжджати з міста, посіяння паніки і знищення саме кількості мирного населення. Ми ще раз звертаємось до місцевих мешканців. Перше – не вірити в ІПСО, а вірити та довіряти силам оборони, вірити, як ви це робили в ніч з 24 на 25, так і зараз це робіть. Ніхто не буде полишати місто, ніхто не буде виходити – усі будуть захищати і місто і будь-який клаптик нашої землі. Від Гоптівки до міста Харкова! Нічого не буде такого, щоб ми не змогли зробити! В наших руках все, все залежить від нас самих, від українців!

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Було два влучання біля житлових будинків міста Харкова. Це КАБи були. Що стосується руйнацій – вибиті вікна, вибиті вікна в шести житлових будинках. Зараз обслідуємо ще комунікації в цих будинках. На щастя так. Вікна будемо вставляти. Але сьогодні працюємо над тим, щоб закрити контури, закрити ДСП, потім будемо вставляти вікна, закуповувати та вставляти. Людина, яка постраждала це середньої важкості зараз з лікарями але на щастя він не тяжкий.

ОСТАННІ НОВИНИ