У Харкові водопостачання відновлено у повному обсязі

17.12.2022 17:00   -
Новини Харкова: водопостачання у місті відновлено у повному обсязі

КП «Харківводоканал» завершило роботи з відновлення водопостачання у всіх районах міста. Повідомляють Харьковские известия.

Як повідомив сьогодні, 17 грудня, заступник генерального директора з експлуатації водопровідного господарства – директор Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Владлен Волков, усі насосні станції підприємства після відновлення стабільної подачі електроенергії працюють у штатному режимі.

Читайте також: світло добра: В Харкові працюють Пункти Незламності (фото).

За його словами, водопостачання абонентів відбувається безперебійно у повному обсязі, але при відключенні електроенергії знову можливі обмеження та припинення подачі води.

Ворожа агресія не припиняється, і вчора знову були ракетні удари по критичній інфраструктурі України. Ми ретельно аналізуємо стан справ та оперативно вживаємо всіх необхідних дій, щоб ситуація з водопостачанням та водовідведенням у місті за жодних обставин не виходила з-під контролю. На завершення ще раз нагадаю харків’янам про необхідність завжди мати запас води на випадок виникнення екстрених ситуацій, – наголосив Владлен Волков.

Читайте також: блекаут у Харкові 16 грудня. Фоторепортаж.

Своєю чергою бригади аварійно-відновлювальних робіт продовжують ремонтні заходи на міських трубопроводах холодного водопостачання. Вчора вони ліквідували 13 пошкоджень на водоводах, а сьогодні усувають 16 аварійних ситуацій.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що на всій території Харківщини відновлено електропостачання – ХОВА 17.12.2022