У Немишлянському районі Харкова замінюють внутрішньобудинкові системи

26.04.2024 17:17   -
У Немишлянському районі Харкова замінюють внутрішньобудинкові системи

У Немишлянському районі бригади ділянки комплексу «Харківводовідведення» продовжують заходи щодо підготовки своїх об’єктів до експлуатації в осінньо-зимовий період. Про це повiдомляє Iнфосiтi.

Так, з початку компанії технічним оглядом вже охоплено 14 будинків комунальної форми власності, де замінено понад 450 метрів.

Як повідомила начальник ділянки Немишлянського району Іоланта Дика, наразі закінчується перекладання 60 метрів трубопроводу холодного водопостачання Салтівським Шосе, 12-а.

«У звязку з раннім потеплінням, цього року заходи щодо підготовки об’єктів до опалювального сезону стартували раніше, ніж звичайно. У нашому районі намітили провести масштабні оновлення у 36 будинках та капітально відновити 1.5 км систем. Це значно знизить аварійність на внутрішньобудинкових мережах. До того ж, застосовуємо сучасні якісні матеріали та технології, встановлюємо нову та практичну запірну арматуру – крани перекриття. Ця практика значно обмежує відключення мереж під час ремонтів. Без послуг тимчасово залишається мінімальна кількість абонентів», – зазначила Іоланта Дика.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

З початку 2024 року майстри бригади вже виконали понад 520 заявок харків’ян.

За минулий тиждень у всіх районах Харкова бригади управління завершили поточний ремонт за 11 адресами, роботи продовжуються у 13 будинках. Зокрема, вулицями Волонтерської, Сергія Борзенка, Амосова, Сергія Грицевця, проспектами Гагаріна та Лева Ландау.

Загалом у Харкові за минулий період колектив управління завершив капітальний ремонт у 206 будинках, де замінили 10.5 км внутрішньобудинкових комунікацій. Також виконали понад 10,5 тисяч звернень.

ОСТАННІ НОВИНИ