На всій території Харківщини відновлено електропостачання – ХОВА 17.12.2022

17.12.2022 12:38   -
Новини Харкова: оперативна інформація від ХОВА на 17.12.2022

За словами начальника Харківської обласної військової адміністрації минулої доби російські загарбники завдали масованого ракетного удару по цивільній та енергетичній інфраструктурі нашої держави. По Харківщині окупанти вдарили 10-ма ракетами комплексу С-300, ще 2 крилаті ракети збили сили ППО. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ХОВА.

Вся Харківська область та Харків були знеструмлені. Наразі електропостачання відновлено на всій території області та міста.

Протягом доби під ударом знову був Куп’янський напрямок. Там вогневого впливу зазнали райони Синьківки, Орлянки, Табаївки, Берестового і Вишневого. Крім того, окупанти обстріляли з артилерії населені пункти Харківського та Чугуївського районів.

За даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, в Ізюмі 19-річний чоловік отримав вибухову травму – розбирав на подвір’ї боєприпас. Його госпіталізували із осколковими пораненнями.

Вкотре наголошую, не чіпайте вибухонебезпечні або незнайомі вам предмети. У такій ситуації звертайтесь до рятувальників, – наголосив Олег Синєгубов.

Процес розмінування на Харківщині продовжується. Піротехнічні підрозділи протягом доби знешкодили 176 вибухонебезпечних предметів.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про оперативну інформацію по Харкову та області від ДСНС на 17.12.2022