Пораненому хлопцю з Липців міграційники оформили паспорт у лікарні

17.04.2024 13:06   -
Пораненому хлопцю з Липців міграційники оформили паспорт у лікарні

На Харківщині міграційники оформили терміновий закордонний паспорт 16-річному хлопцю, якого було поранено під час удару КАБом в Липцях, передає Iнфосiтi.

Нагадаємо, минулого тижня армія рф з авіації зкинула керовані бомби на село Липці під Харковом. Тоді загинуло троє людей, серед них 14-річна Анастасія, донька медсестри 10 відділення екстренки. Численні поранення отримав 16-річний Богдан.

Наразі юнак знаходиться в реанімації. Він вже переніс декілька операцій, але щоб врятувати зір, йому необхідно їхати на лікування за кордон. Тож мама хлопця звернулася до Міграційної служби Харківщини для термінового оформлення закордонного паспорта. Міграційники одразу поїхали до хлопця у лікарню.

“У Богдана сильно пошкоджено обличчя й очі, тож коректне фотографування для паспорта неможливе. Мама хлопця надала нам його останнє актуальне фото та інші необхідні документи. Відразу у лікарні ми оформили заявку на терміновий закордонний паспорт”, – розповіли міграційники.


УВАГА! Оформити паспортні документи можна у будь-якому підрозділі ДМС, «Паспортного сервісу» чи ЦНАП. Детальніше – за посиланням.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ