Керованими авіабомбами по цивільній інфраструктурі Харкова. Подробиці обстрілу міста (відео)

30.04.2024 18:15   -

Черговий неспокійний ранок для Харкова. Близько десятої місто вчергове піддалося обстрілу трьома модифікованими боєприпасами. Доволі сильні руйнування у двох районах Харкова. У Київському районі після «прильоту» почалася пожежа.

ЄВГЕН ВАСИЛЕНКО РЕЧНИК ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Ворог завдав, попередньо, керованими авіабомбами, по Київському та Холодногірському районах міста Харкова. Безпосередньо було влучання зафіксовано на території гаражного кооперативу. Сталося декілька осередків займань, щонайменше 3 гаражі були охоплені полум’ям. Загальна площа пожежі склала близько 200 квадратних метрів. Крім того були пошкоджені поруч розташовані адміністративні будівлі і щонайменше 40 гаражів цього гаражного кооперативу. Також ще постраждали автомобілі, які знаходились поруч. До місця події прибули рятувальники та оперативно ліквідували пожежі, які, як я вже сказав, що сталися 3 осередка займання в різних гаражах.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Сьогодні зранку були «прильоти» по двом районам міста Харкова. Це центральна частина Київський район і Холодногірський район. На жаль, згоріло дуже багато автівок, крім того розтрощені гаражі – це стосується Київського району. Жодного військового, жодної військової машини тут не було. Це цивільні люди, цивільні машини, які тут стояли. Що стосується іншого «прильоту» – це Холодногірський район, це цивільна інфраструктура. Теж жодного відношення до об’єктів військових вона не має. Нажаль маємо на сьогоднішню годину одного загиблого та дев’ять людей, які отримали поранення.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Так, звісно, Харків обстрілюють і продовжують обстрілювати. Нам потрібно закрити небо над Харковом. Нам потрібно закрити небо над Харковом, сучасне ППО. Над цим, я знаю, працюють і наш президент Володимир Зеленський і Уряд, і наші військові. Ми отримаємо сучасне ППО і це дасть можливість сьогодні більш менш нормально жити!

ОСТАННІ НОВИНИ