Харків’яни встановили рекорд із передачі показань електроенергії

15.11.2023 16:25   -
Харків'яни встановили рекорд із передачі показань електроенергії

За жовтень 2023 року понад 463 тисячі власників особових рахунків передали показання електролічильників за допомогою електронних сервісів АТ “Харківобленерго”. Про це повідомляє Інфосіті

Це рекордний показник з початку війни і другий результат за увесь час роботи електронних сервісів Обленерго.

“Абсолютний рекорд передачі показів було зафіксовано у лютому 2022 року. Тоді 475 тисяч наших споживачів передали показання електролічильників за січень. Потім почалася повномасштабна війна, багато кому довелося покинути свої домівки, і людям з зрозумілих причин було не до цього. Проте десь з початку цього року ми почали фіксувати поступове зростання, і уже в серпні цифра переданих показань перетнула позначку в 400 тисяч. Це вже практично наші довоєнні результати”, – зазначили у товаристві.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Лідерство серед дистанційних способів передачі показів утримує мобільний додаток “Харенерго”. Більше того, частка показань, переданих через застосунок, стрімко зросла з довоєнних 35% до теперішніх 51%.

Друге місце за популярністю – особистий кабінет на сайті товариства: таким способом передають показання 17% споживачів. Ще близько 20% власників особових рахунків використовують для цього sms-повідомлення, банер-посилання на сайті “Харківобленерго”, а також чат-бот у Viber.

Про всі способи передачі показань за допомогою електронних сервісів можна дізнатися тут.

ОСТАННІ НОВИНИ