На Салтівці замінили понад 6000 метрів комунікацій (фото)

15.11.2023 16:47   -
У Харкові на Салтівці замінили понад 6000 метрів комунікацій

У 2023 році бригади КП “Харківводоканал” замінили у будинках Салтівського району понад 6000 погонних метрів внутрішньобудинкових систем, що вдвічі більше від запланованого. Про це повiдомляє Iнфосiтi.

Як повідомив начальник дільниці Андрій Євдошенко, зараз масштабні ремонти комунікацій холодного водопостачання тривають на пр. Ювілейний, 67 та вул. Героїв Праці, 49, а встановлення нової системи водовідведення проводиться на вул. Зубенка, 19.

«Під час проведення робіт бригадами буде замінено близько 400 погонних метрів внутрішньобудинкових комунікацій, що дозволить мешканцям цих будинків багато десятиліть не стикатися з проблемами водопостачання та водовідведення. Паралельно ретельно працюємо над своєчасним виконанням заявок харків’ян, кількість яких зараз перевищує 50 звернень на день. Тут переважає відновлення систем водовідведення, а тому вкотре звертаюся до салтівчан про використання господарсько-побутової каналізації виключно лише за призначенням», – наголосив Андрій Євдошенко.

Також начальник дільниці поінформував, що щоденно ремонтники займаються профілактикою, технічним обслуговуванням та інспекцією внутрішньобудинкових комунікацій.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ