Харків’ян запрошують на виставку живопису Наталії Самусь «Палке серце моєї країни»

26.10.2022 14:10   -
Культура Харків: Виставка живопису Наталії Самусь «Палке серце моєї країни»

“Палке серце моєї країни” це про спогади та пережиті моменти місткині на Батьківщині, що змушували її серце відчувати себе вдома, до повномасштабного вторгнення росії в Україну, повідомляють Харьковские известия.

До колекції виставки увійшла серія різнопланових робіт, серед яких різні види Харкова, краєвиди українських Карпат та Криму, а також рідні з дитинства Наталії Самусь куточки м.Ізюм. Всі роботи створені авторкою у притаманній їй техніці живопису, близькій до імпресіонізму і таким чином справляють певне враження у свого глядача про відчуття тих самих палких емоцій стосовно мирних часів.

“Саме з цього і складається квітуче і палке водночас, серце нашої України”- ділиться художниця.

Переглянути виставку живопису Наталії Самусь можна за посиланнями:

Справка. Народилася Наталія Самусь 10 грудня у мальовничому місті Ізюм (Харківська обл). З раннього дитинства захоплювалася малюванням та книжковими ілюстраціями. У 2002 році закінчила художньо-графічне відділення Державного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди. У 2015 році відбулась її перша персональна виставка «Місце де світло» в інформаційно-виставковій галереї «Бузок». У 2018 відбулась виставка «Дванадцять місяців весни», а у 2019 році – виставка «Її весна», присвячена мамі мисткині. У 2019 році Наталія здобула 4 місце у конкурсі American Art Awards у номінації Impressionism Animals за роботу “Peacock portrait”. Наразі місткиня також займається й волонтерською діяльністю.

Читайте також: «Підземне кіно» у Харкові запрошує на фільм жахів