Еліна Світоліна у військовій формі привітала харківській добровольчий підрозділ «Хартія» (ФОТО)

21.03.2023 10:55   -
Еліна Світоліна привітала харківській добровольчий підрозділ «Хартія»
Фото: Інстаграм Еліни Світоліної

Відповідний пост титулована українська тенісистка, почесна мешканка Харкова виставила у своїх соціальних мережах. Про це повідомляє спортивна редакція «Харьковских известий».

Багаторічна лідерка українського жіночого тенісу, екс-третя ракетка світу поздоровила відважних бійців «Хартії», які увійшли до лав Національної Гвардії України і стануть основою однойменної механізованої бригади «Хартія» у складі «Гвардії наступу».

«У моїх друзів із Добровольчого підрозділу «Хартія» настав новий етап – наші герої стали бригадою Національної гвардії України «Хартія» у складі «Гвардії наступу». Вітаю! Слава Україні!», – написала Еліна Світоліна у своїх соцмережах.


До відповідної публікації Еліна додала своє фото у військовій куртці з шевроном «Хартії» та фото бійців цього вже легендарного добровольчого підрозділу.

Еліна Світоліна привітала харківській добровольчий підрозділ «Хартія»

Відзначимо, що Еліна Світоліна з початку війни допомагає, в тому числі, й підрозділу «Хартія». Зокрема, раніше ми повідомляли, що Світоліна і український тенісист Сергій Стаховський наприкінці минулої осені перерахували бійцям «Хартії» 20 тисяч доларів США на теплий та якісний зимовий одяг.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.