Оголошення про проведення архітектурного відкритого бліц-конкурсу на ескіз-ідею пам’ятного знака на майдані Свободи у м. Харкові

04.11.2016 07:15   -
Автор:
Замовник архітектурного відкритого бліц-конкурсу на ескіз-ідею пам’ятного знака на майдані Свободи у м. Харкові (далі — Конкурс) — виконавчий комітет Харківської міської ради (далі — Замовник).
Замовник Конкурсу залучає до його організації Харківську обласну організацію Національної спілки архітекторів України, Харківську обласну організацію Національної спілки художників України, Харківську організацію Спілки дизайнерів України.
Завдання Конкурсу — визначення кращого об’ємно-просторового та ідейно‑художнього рішення пам’ятного знака на майдані Свободи у м. Харкові.
Архітектурний відкритий бліц-конкурс проводиться на благодійних засадах. Реєстраційного внеску для учасників Конкурсу не передбачено.
Розробка конкурсних матеріалів триває від дати оголошення Конкурсу до 16.01.2017.
Участь у Конкурсі беруть кваліфіковані архітектори, скульптори, художники, авторські колективи, юридичні особи, що мають відповідний професійний рівень, студенти профільних вищих учбових закладів.
Конкурсну документацію та необхідну інформацію учасники можуть отримати на офіційному веб-сайті Замовника: http: /  / www.city.kharkov.ua, на офіційному веб-сайті Харківської обласної організації Національної спілки архітекторів України: http://www.nsau.kh.ua, на офіційній сторінці Харківської обласної організації Національної спілки художників України: www.facebook.com / art.spilka.kharkov / , на офіційному веб-сайті Харківської організації Спілки дизайнерів України: www.design-kharkov.org. Телефони для довідок: 760-75-64, 706-30-95.
Конкурсні матеріали подаються на Конкурс у термін з 16.01.2017 до 20.01.2017 до Будинку архітектора (м. Харків, вул. Дарвіна, 9) відповідальному секретарю Конкурсу, але не пізніше 17.00  20.01.2017.
Преміювання конкурсних робіт не передбачається. Переможець Конкурсу отримує право брати участь у подальшій розробці проектно-кошторисної документації на правах автора.
Матеріали конкурсного проекту, який став переможцем, залишаються в організаторів, а всі інші автори можуть забрати матеріали протягом 30 днів після оголошення підсумків конкурсу та закриття виставки конкурсних проектів.
Усі надписи та друковані матеріали одного конкурсного проекту повинні виконуватися однією мовою відповідно до законодавства України про мови.