На вулиці Тобольській запровадять односторонній рух

30.08.2019 10:33   -
Автор:
Про це 29 серпня повідомив начальник управління транспортної інфраструктури та організації дорожнього руху Департаменту інфраструктури Костянтин Туренко. Він зазначив, що з таким проханням до Харківського міського голови Геннадія Кернеса на особистому прийомі звернулися мешканці мікрорайону, які скаржилися на затори по вул. Тобольській.
«З огляду на геометрію проїжджої частини вулиці Тобольської і прилеглих вулиць Єсеніна та Олександри Бєлової, було ухвалене рішення про організацію одностороннього руху. Це дозволить розвантажити цей мікрорайон, уникнувши зустрічних транспортних потоків, що виключає виникнення заторів руху транспорту», – зазначив Костянтин Туренко.
Він додав, що нова схема організації дорожнього руху по вул. Тобольській вже узгоджена з Нацполіцією. Зараз там встановлюють відповідні дорожні знаки, і після того, як роботи завершать, рух транспорту здійснюватиметься тільки в один бік.
Костянтин Туренко нагадав, що таким же чином вчинили на вул. Професорській, що дозволило там упорядкувати транспортні потоки і усунути затори.