Знайомитися із губернатором будуть і студенти, і школярі

26.03.2013 18:14   -
Автор:

Лідер у навчанні, лідер – серед друзів. Майбутній економіст-міжнародник Катерина Адаменко розповідає життя надто коротке, тому треба встигнути все. Вона завжди бере участь у всіх цікавих проектах, особливо у тих де можна поповнити скарбничку знань. Тож коли на Харківщині оголосили про набір учасників до програми  "Знайомства із губернатором", навіть не вагалась з прийняттям рішення.

Катерина Адаменко учасниця проекту "Познайомся із губернатором"

-Мне очень интересно познакомиться с лидерами нашего города. Потому что я сама по себе привыкла по жизни лидировать везде. И очень интересно познакомиться с лидерами, которые выше меня. Очень хочется набраться опыта, пообщаться с ними, взять что-то от них для себя.

Таких активних студентів організатори проекту обрали двадцять шість. За два місяці для них заплановано провести тематичні лекції та тренінги. Будуть і зустрічі з керівниками міських комунальних підприємств, і виїзди на об’єкти. Це у майбутньому, а поки учасники проекту спілкуються зі своїм колегою, який брав участь в цьому проекті минулоріч.  

Георгій Сидельников учасник проекту "Познайомся із губернатором" (2012 р.)

-Больше всего мне были интересны беседы с директорами КП "Харьковпасс", Зоопарк, "Харьковпарксервис". В конце конкурса уже мы писали работы, допустим, кто-то из нас как будь-то директор какого-то предприятия. И мы писали программу развития это предприятия.

Пропозиції щодо розвитку комунальних підприємств Харкова  чекатимуть і від цьогорічних учасників, кажуть організатори проекту. Можливо, якась з них ляже в основу майбутнього бізнес-плану розвитку міста.

Анастасія Кобець голова Харківської обласної організації "Молоді регіони"

-Мы также хотим, чтобы ребята приняли участие в жизни города, поучаствовали в субботниках, поучаствовали в качестве сотрудников тех или иных комунальных предприятий. Сделали всё, чтобы они когда встретились с губернатором, они могли если не на равных, то обладать большим объемом знаний.

Зустріч із губернатор Михайлом Добкіним запланована у травні. І окрім студентів, на неї зможуть потрапити і школярі Харківщини. Кожен з учнів, навіть з найвіддаленішого куточку області може представити на суд жюрі власний проект у якому викладе своє бачення розвитку Харківського регіону у наступні роки.

Анастасія Кобець голова Харківської обласної організації "Молоді регіони"

-На територии Харьковской области, это пости тысячу школ мы проводим конкурс "Познакомся с губернатором", школьники пишут сочинения, старшеклассники. И затем они знакомятся со своими местными органами власти, депутатами. И затем самые лучшие приезжают сюда в Харьков где они встретятся с председателем облгосадминистрации Михайилом Добкиным.

І це не всі сюрпризи, кажуть організатори. На найкращих учасників проекту чекає незвична мандрівка. Минулого року – це була поїздка до Верховної ради України.

Олена Завгородня