В Харькове акция “Чистый город” не останавливается ни на день

06.04.2015 18:16   -
Автор:

По проспекту Тракторобудівників, біля 63 будинку з самого ранку робота кипить. Десятки двірників прибирають чималу за площею територію.

Тетяна Угоднікова начальник дільниці № 3 філії Московського району КП "Харківблагоустрій"

Это в своё время был сад, была такая территория красивая. В начале где-то 90-х территория была выкуплена одной из торговых структур этот сад, но в начале 2000-х они непонятно куда делись, аренда закончилась.

Лише за півгодини роботи двірники назбирали з десяток величезних куп зі сміттям. Опале листя та інший мотлох, що повикидали сюди місцеві мешканці.

В той час озеленювачі без роботи теж не залишились. Вони кронували сухі та аварійні дерева. Чимало роботи додали і чагарники, які повиростали тут чи не на кожному метрі території.

Юрій Федоренко озеленювач філії Московського району КП "Харківблагоустрій"

Здесь на этом участке много поросли – клёна и если его сейчас вовремя не подрезать кусторезом, через год здесь будет такое, что не пройдёшь. Можно сказать, что собаки будут выть, ну зачем оно нам надо. Надо чтобы чисто и красиво было.

Аби повністю звільнити місцину від сміття та чагарників, комунальникам доведеться доволи добре попрацювати. Кажуть, аби повністю завершити тут благоустрій необхідно кілька днів. Головне, щоб потім місцеві всю цю чистоту зберігали та не смітили.