Сьогодні підприємців вітали у міськраді.

31.08.2012 22:57   -
Автор:

Своєю щоденною працею підприємці роблять вагомий внесок в соціально-економічний розвиток міста та усієї країни. Завдяки їхній діяльності поступово відроджуються традиції благодійності та меценатства, говорить директор Департаменту підприємництва та споживчого ринку Андрій Проскурін. І додає. міська ж влада, у свою чергу, створює усі умови для розвитку малого та середнього бізнесу Першої столиці. Свідченням тому є сучасний дозвільний центр, який відкрили у місті рік тому, для того, щоб мінімізувати бар`єр між дозвільною системою та суб`єктами підприємницької діяльності.

Андрій Проскурін директор Департаменту підприємництва та споживчого ринку

-Особая роль отводится этому направлению и руководство города определяет этому главенствующую роль, а также ответственное задание перед всеми нами, чтобы работа и деятельность субъектов предпринимательской деятельности была как можно больше облегчена и задачи, которые ставятся перед всеми нами не имели искуственных преград

Найкращим представникам бізнесу на передодні їхнього професійного свята за сумлінну працю вручили почесні грамоти міської ради та подяки від Харківського міського голови. І побажали їм достатку, добробуту та нових досягнень.

Олександра Суфіянова, Віктор Ноздрачев Харьковские Известия.