Шість районів Слобожанщини отримали своїх нових голів

19.02.2013 20:38   -
Автор:

Тепер Зміївським районом замість Євгена Мураєва, який став депутатом Верховної Ради України, керуватиме  депутат харківської обласної ради Ваграм Гулян. До цього він обіймав посаду директора Харківської дирекції «Укрпошта». З 2002 року тричі обирався депутатом облради.

Михайло Добкін голова Харківської обласної державної адміністрації

-Зміївський район для Харківщини знаковий – він відіграє величезну роль в соціально-економічному розвитку Харківської області. Від того, як складатимуться взаємини органів місцевої державної влади з громадою, залежить багато в чому розвиток району. А завдань у районі багато. Це і забезпечення питною водою міста Зміїв, і будівництво біоплато в ряді населених пунктів, ремонт доріг, розвиток сільського господарства, яке є локомотивом розвитку регіону. Всі ці завдання треба вирішувати новому керівникові району.

Питаннями ж Красноградського району тепер замість Миколи Муригіна буде займатися Роман Квартенко. У крісло голови району він перейшов з посади глави Державного управління охорони навколишнього середовища в Харківській області.

У відповіді за Валківський район тепер замість Миколи Малявіна буде Олександр Холодний. Проблеми району йому відомі як нікому, адже до призначення він обіймав посаду голови Валківського райради.

Сахновщиною замість Володимира Болюка буде керувати Віталій Яковенко. З червня 2010 року по теперішній час він був першим заступником голови Барвінківської Райдержадміністрації.

Новий голова і у Кегичівському районі. Від Андрія Хвесика, згідно з наказом, повноваження переходять до рук Сергія Ясенка. До переведення в район він працював заступником голови Зачепилівської районної державної адміністрації.

Залишив своє місце в кріслі голови району і Віталій Алексейчук. Замість нього тепер керувати Дергачівщиною буде Андрій Руденко. З 2001 по 2011 роки він обіймав посаду Голови правління "Хлібзаводу "Салтівській". З 2002 року тричі обирався депутатом Харківської міської ради.

Михайло Добкін голова Харківської обласної державної адміністрації

-Дергачівський район – один з найбільших на Харківщині і має стратегічне значення для реалізації завдань, які ставить Президент України Віктор Янукович в плані соціально-економічного розвитку країни. Внесок Дергачівського району в економічний розвиток області дуже великий. Андрій Руденко – людина в державній владі нова, але у нього є досвід керівництва багатотисячним колективом. Крім того, пропонуючи його кандидатуру на посаду голови Дергачівської районної державної адміністрації, я враховував його життєві амбіції та вміння об'єднувати навколо себе людей. Я впевнений, що він зможе об'єднати навколо себе всіх фахівців, які здатні укріпити команду Дергачівської райдержадміністрації.

Ігор Бескровний