Щоденна робота харківських комунальників – бригади ліквідують пошкодження на водоводах (відео)

15.12.2022 13:27   -

Кожного дня аварійні бригади КП “Харківводоканал” оперативно усувають кілька десятків дефектів на водоводах. Комунальники кажуть, намагаються робити все можливе, аби на час ремонту не відключати холодну воду споживачам

За минулу добу бригади КП «Харківводоканал» усунули 19 пошкоджень на ділянках трубопроводів холодного водопостачання. Так, відновлювальні роботи тривають по вул. Полтавський Шлях. Саме ця мережа забезпечує водою багатьох мешканців Холодногірського та Новобаварського районів.

КП “ХАРКІВВОДОКАНАЛ”
Буде перекладено понад 70 п. м технічно зношеної ділянки трубопроводу із заміною запірної арматури на досить значній глибині. На даний момент завершуємо підготовчі роботи, після чого приступимо безпосередньо до заміни ділянки мережі. Під час відновлювальних робіт водопостачання харків’ян здійснюватиметься у звичайному режимі.

Аварійні бригади напередодні ліквідували 13 аварійних ситуацій на ділянках водоводів та облаштували 8 оглядових колодязів. На підприємстві просять харків’ян дізнаватись інформацію про аварійні ситуації за тел.: 15-33.