Подошли креативно. Как в Коминтерновском районе преобразили обычный дворик?

20.06.2015 17:11   -
Автор:

"Дитячий майданчик кольору літа" – так назвали цей ігровий комплекс місцеві мешканці, мовляв, інакше і не скажешь, адже сонячний, яскравий та затишний. Саме таким і представ перед ними оновлений двір, що біля будинку 27 по проспекту Маршала Жукова.   

Еля 7 років

Когда я сюда пришла мне так стало весело и всем стало весело вокруг. Теперь всем нравится, все тут играют, веселятся, танцуют и играют. Много радости, качаются на каруселях, на горках.

Аня 8 років

Меня очень впечатлило, здесь на деревьях много шариков, тут много сказочных героев и много чего интересного ещё, я даже не могу всего перечислить. Тут всё очень интересно.

Бачити свій двір особливим, хотіли місцеві жителі, от і звернулись з проханням все тут оновити до районної влади та народного депутата України Віталія Хомутинніка, який опікує Фрунзенський район і ось цю частину Комінтернівського.

Володимир Ковальковський помічник народного депутата України Віталія Хомутинніка

Ещё совсем недавно здесь было ничего и как говорит мультяшный герой, мы строили, строоили и наконец построили. Это яркий пример взаимодействия городской власти, команды народного депутата Хомутынника Виталия Юрьевича и Коминтерновской администрации.

В'ячеслав Ільєнко голова адміністрації Комінтернівського району

Я вас всех поздравляю с нынешним праздником и гарантирую что мы и дальше будем двигаться в таком же ритме и никогда не останавливаться.

А для тутешніх жителів таке перетворення і справді видалось веселим святом. Раділи всі і дорослі, і малі. Адже навкруги багато забавок, місць відпочинку і неймовірна краса. Фахівці до оформлення підійшли креативно, постаралися, як то кажуть, на славу встановили безліч оригінальних конструкцій, квітників і навіть сірі стіни господарських споруд та приватних гаражів перетворили у яскраві пано.  

Людмила Михайлівна місцева мешканка

Очень хорошо и радость детям будет.  Очень красиво стало и доброжелательная такая атмосфера. Спасибо за то внимание, которое нам уделила администрация и депутат.

Віка 10 років

Здесь есть много горок, здесь много чего красочного, кольца, лестница, украшена площадка цветов.

Жанна місцева мешканка

Вобще супер, классно, спасибо большое. У нас здесь думаю будут детки и маленькие и большие,здесь приятно, классно.

Хорошого настрою ще й додав концерт, що підготували для всіх гостей свята виїхованці Центру дитячої та юнацької творчості Комінтернівського району.

Маша 10 років

Мне зесь очень понравилось, понравились выступления девочек, мальчиков, мне очень понравилось.   Здесь очень много места, здесь красиво очень. Хорошо, что организовали этот праздник. 

А у дворі будинку, що поруч не менш цікаво. Тут розгорілись справжні футбольні баталії – фінал районного чемпіонату з міні футболу серед служб Комінтернівського району. Перемогу виборюють фіналісти: команди рятувальників і комунальників. Юні футболісти вболівають. До речі це саме на їх прохання тут і спорудили цей невеличкий стадіон.

Макар Міхненко 11 років

Делали площадку в том дворе моему другу и мы увидели начальника Коминтерновского района и попросили сделать вот это поле и он согласился и сделал это поле, с этого всё и началось.

Кирило Чосов 11 років

Мы просто очень любим играть в футбол и нам необходимо было это поле, мы занимаемся футболом и очень любим играть. Будем заниматься, устраивать турниры, играть.

І це не єдиний двір, що зазнав перетворень і така робота, запевняють помічники народного депутата Віталія Хомутинніка, триватиме і надалі.  

Володимир Ковальковський помічник народного депутата України Віталія Хомутинніка

Работа по комплексному благоустройству ведётся и мы не останавливаемся на этом и задача народного депутата Украины Виталия Юрьевича Хомутынника дарить радость детям и жителям. И Виталий Юрьевич рад, что в городе появился ещё один такой красивый дворик.

Ну і на честь свята дітлахів очікували ще сюрпризи. Всіх пригостили смачненьким морозивом.