Обстріли окупантів, нові бронемашини для ЗСУ та банкрутство банків у США – головне за ніч

13.03.2023 11:46   -

Зранку російські окупанти обстріляли один з населених пунктів Миколаївщини. За даними голови ОВА, 2 людей загинули, ще кілька дістали поранення, серед них 7 річна дитина. Влучили у житлові будинки, на місці працюють профільні служби.

Люксембург передав Україні 14 санітарних бронемашин. Про це повідомляє посольство України у Бельгії та Люксембурзі. Машини забезпечують захист від вогню зі стрілецької зброї, осколків артилерійських снарядів та вибухів. Найближчим часом ці авто будуть відправлені на фронт.

Міністерство внутрішніх справ працює над базою воєнних злочинців, найближчим часом вона буде готова. Повідомляється, що відомство поділиться базою з іншими країнами. Нині у цій базі 218 тисяч людей. Серед них є колишні та нинішні громадяни України. Також база включає і 172 тисячі росіян.

У США закрився другий банк за тиждень. Про зупинення роботи одного з банків повідомила влада. Розмір активів фінустанови на кінець минулого року оцінювався у 110 млрд доларів. Тепер у Штатах очікується звернення президента Байдена, який збирається роз’яснити, як влада підтримуватиме стійкість банківської системи.

ОСТАННІ НОВИНИ