“Без економіки Харкова не буде нічого в місті”. Міськрада і ХНЕУ підписала меморандум (відео)

14.05.2024 19:48   -

Харківська міська рада та Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця підписали меморандум про взаємодію та співпрацю. 

ВОЛОДИМИР ПОНОМАРЕНКО РЕКТОР ХНЕУ ІМ. С. КУЗНЕЦЯ
Шановні друзі, шановний Ігоре Олександровичу. Перш за все, я хотів би подякувати вам особисто і міській раді в цілому за потужну підтримку. Підтримку підготовки якісних фахівців. Наші науковці приймають участь усіх ваших розробках проектних і наукових. І це здорово. Тому що ми вважаємо, що якщо викладач не займається науковою роботою, і проектною роботою, то його контент, його лекцій, його заняття дуже втрачає. А наші викладачі найсильніші в світі, тому вони не можуть поганий контент робити, а з вашою допомогою так і виходить.

В національному економічному університеті представлений широкий спектр факультетів, спеціалісти яких зможуть надати позитивний поштовх для розвитку економіки Харкова, зауважив в свою чергу Харківський міський голова Ігор Терехов.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

І всі ці напрямки вдало корелюють із структурними підрозділами Харківської міської ради. А от же підтримка вищих навчальних закладів міста та співпраця з ними – це внесок у майбутнє Харкова, його розбудову і післявоєнний розвиток.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
І сьогодні, в такі часи, головне, щоб і ви давали навчання і знання студентам, і щоб ми зберігали ці виші. Я впевнений, що ми збережемо всі виші наші. І дійсно, для нас сьогодні, незважаючи на все, економіка це головне. І сьогодні в ці часи, це поповнення міського бюджету, і ви розумієте ті кроки, які ми сьогодні зробили для підприємців , для всього бізнесу. Ми скасували всі місцеві податки і збори. Крім цього величезні кошти сьогодні кожного дня, хочу сказати, перераховуємо на підтримку наших військових частин, які зараз воюють – Вовчанськ, Липці. Сьогодні ми перерахували 16 700 і пам’ять, це 21 700 тільки зранку перерахували. І кожного дня практично такі витрати є, і будемо продовжувати, бо розуміємо, це підтримка дронів, зараз будемо купляти все можливе, щоб забезпечити. Але головне сьогодні економіка. Економіка. І головне, щоб ми сьогодні рахували майбутню економіку міста, дуже важливо це. І ми чудово розуміємо, що без економіки міста не буде нічого в місті. Це ж ми розуміємо.

Користуючись нагодою харківський міський голова також відзначив низку науковців Подяками за плідну працю у воєнний час та сприяння розвитку міста.

ОСТАННІ НОВИНИ