Коли буде вільний для проїзду бульвар Юр’єва та які роботи там виконують міські тепловики (відео)

10.07.2023 18:27   -

Масштабний ремонт року. Харківські тепловики продовжують підготовку міської системи до нового опалювального сезону. Немишлянський район. Бульвар Юр’єва. Тут тривають планові роботи з заміни магістралі. Минулоріч був перший етап реконструкції – було замінено мережі по проспекту Петра Григоренка та вулиці Харківських Дивізій.

ЄВГЕН КАУРКІН ДИРЕКТОР ТЕХНІЧНИЙ КП «ХТМ»
Маючи досвід блекаутів, досвід наших проблем після блекаутів на цій ділянці було 9 магістральних дефектів. Вона заживлює більш ніж 300 житлових будинків, 8 лікарень, 9 дитячих садочків та 12 шкіл. Тому рішення було продовжити заплановане у довоєнний час, тобто ця робота є планова. Вона дуже потрібна. Вона поліпшить і безперервність в опалювальний сезон надання послуги подачі опалення та гарячої води та поліпшить її надійність. Дана ділянка передбачає заміну 1 800 метрів, діаметр від 900 до 1 000, тобто два діаметри, які ми замінюємо.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ЄВГЕН КАУРКІН ДИРЕКТОР ТЕХНІЧНИЙ КП «ХТМ»
В планах на цей рік більш ніж 200 об’єктів виконати. Зараз в роботі 72 об’єкти, це максимальна кількість, що є на підприємстві за весь час. 64 – вже виконано. Ну і інші в планах до вересня місяця – розпочати та закінчити, щоб вчасно розпочати опалювальний сезон. Ми розуміємо, що окрім того, що труби «не молодіють» і кожен рік ми повинні нарощувати переклади і їх метраж, реконструкцію наших мереж, наших ЦТП, наших магістральних камер. І плюс до того, ще додались ракетні обстріли, то ми зараз повинні акумулювати наші плани, з тим, що є пошкодження у розрізі відновлення, бо без цього ми не зможемо пройти опалювальний сезон. Якщо у кількісному вираженні то десь 200-220 км ми плануємо замінити. І це показник, який більший ніж у довоєнні часи.

ОСТАННІ НОВИНИ