Юлия Светличная поздравила выпускников лицея №27

27.05.2016 15:25   -
Автор:
Із посмішками на вустах, та думками про майбутнє. Це – свято останнього дзвоника у двадцять сьомому фізико-математичному ліцеї. Для кожного випускника цей день надважливий.
 
Богдан Ткач випускник 
 
И так повезло, что я порвал себе связки на ноге. Но я не отчаиваюсь. И всё равно пойду и на выпускной, и пришёл на последний звонок.
 
Довгоочікуваним для вчорашніх учнів буде і випускний бал, на який вони зберуться вже завтра. Дівчата не приховують, вже мріють скоріше похизуватися своїми нарядами. Хвилююче для випускників і правильно визначитися із майбутньою професією. Та поступити всім харківським школярам буде не складно, зазначила перший віце-губернатор Юлія Світлична. Бо Харківська область – лідер серед інших регіонів України за якістю і рівнем освіти. Вагомий внесок в цю перемогу, каже Юлія Світлична, внесли саме учні фізико-математичного ліцею.
 
Юлія Світлична перший заступник голови Харківської облдержадміністрації 
 
Они уже вступают в новую взрослую жизнь. Впереди у них внешнее независимое оценивание, экзамены вступительные. Я очень надеюсь, что каждый, из тех достойных голов, которые обучаются и физико-математическом лицее, и в принципе на Харьковщине добьются того желаемого результата и поступят в высшие учебные учреждения. Это основная задача каждой школы – выпустить как можно больше способных деток для того, чтобы они реализовались не только в науке, но и в жизни.