Первый вице-мэр Игорь Терехов поздравил выпускников Новобаварского района

27.05.2016 15:16   -
Автор:
Ця весна у двадцяти трьох учнів п'ятдесят четвертої школи викарбується у серці назавжди. Бо вони покидають стіни рідного навчального закладу.
 
Анастасія Лазарчук випускниця
 
Буду скучать по своему классу. Лучшие моменты с ним в последнее время были, наши все репетиции к выпускному, к последнему звонку – это всё очень радует.
 
Олена Калашнікова випускниця
 
Последний день в школе. Всё, это конец, пора прощаться. Плакать хочется, но дальше жизнь взрослая.
 
Та саме школа допомогла їм стати самостійними, кажуть вже випускники сто п'ятдесят третього навчального закладу.
 
Євген Погорєлов випускник
 
Много знаний. Дружбу, в первую очередь, общение.
 
Прощатися зі школою завжди важко. Але попереду чимало цікавого, зазначив у вітальному слові почесний гість свята, перший віце-мер Ігор Терехов.
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
Я хочу пожелать нашим выпускникам выбрать свой, и только свой, правильный путь в жизни. Чтобы ваше будущее было счастливым. Чтобы вы всегда вспоминали школу и всегда после школы тоже бежали домой с победой. Счастья вам, здоровья, успехов, удачи, благополучия и хорошего настроения.
 
До теплих слів керівників міста приєднався і депутат міськради Юрій Медведєв. Він підкреслив, що у Харкові завжди є потреба у молодих фахівцях, які допоможуть розвивати та облаштовувати рідне місто.
 
Юрій Медведєв  депутат Харківської міськради, виконавчий директор Асоціації ринків Харківської області
 
В Добрый путь. Мы ждём вас, мы нуждаемся в вас, в ваших знаниях, умениях. В ваших честных и сильных умыслах на благо нашего любимого города Харькова, на благо нашей страны.
 
Привітали гості свята і всіх харківських учнів, які вже завтра відправляться на відпочинок. А щоб їм було комфортно продовжувати навчання, протягом всього літа у багатьох школах міста проведуть масштабні ремонти.
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови
 
У нас очень много планов на это лето. Мы очень много должны сделать. Очень много школ должны привести в порядок. Во многих школах будут поставлены пластиковые окна, в школах появится новые спортплощадки, новые стадионы. Это мы всегда делали, делаем, и будем делать.