Ядерна зброя в Білорусі, повістки через месенджери та масштабне ДТП – головне за ніч

03.04.2023 10:59   -

Зранку на Житомирській трасі сталося масштабне ДТП. Очільник поліції Київської області повідомив про зіткнення автобуса і ще 9 легковиків. Станом на 8:30, за допомогою на місці події вже звернулись двоє людей. Ще до 10 осіб отримали синці та забої. Сьогодні в Україні дощить. У поліції закликають водіїв бути обережними та уважними на дорозі.

Повістки через месенджери українцям не роздаватимуть. Про це заявив віце-прем’єр-міністр Михайло Федоров. За його словами, це неможливо зробити, поки немає якісного реєстру військовозобов’язаних, до того ж в Україні немає верифікації номера телефону та особистості. Тож, цього року, зазначає міністр, роздавати повістки через смс – технічно неможливо.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Нідерланди допоможуть Україні у відновленні критичної інфраструктури. Про це повідомила міністерка економіки за результатами зустрічі з міністеркою фінансів країни-партнера. Сторони обговорили перспективи, які відкриваються для бізнесу обох країн від участі у проєктах з реконструкції України.

Ядерну зброю на території Білорусі розмістять неподалік від кордону з Польщею. Про це заявив посол рф. За його словами, до 1 липня буде підготовлено сховище в Білорусі для розміщення тактичної ядерної зброї.

ОСТАННІ НОВИНИ