“Я людину сьогодні вбив”. Росіяни розстріляли автівку з подружжям у Харківській області (відео)

21.03.2023 19:00   -

Перші місяці воєнного російського вторгнення принесли багато лиха в мирні українські міста та села. Нескінченні руйнування, смерті невинних. Кожен злочин буде викрито, катів – покарано, впевнено стверджують українські слідчі. Багато трагедій з вини російських військових сталося на окупованій Ізюмщині.

На дорозі, яка йде до села Велика Комишуваха, вони практично влаштували тир і розстрілювали цивільні автівки. Так сталося і в червні 2022 року. Цівільний автомобіль Мазда виїхав з підконтрольної Україні території в сторону Бахмуту. В машині їхали цивільні дівчина і хлопець. Вони рухались для того, щоб евакубвати своїх стареньких батьків. Автівка виїхала на позиції росіян, і вони її розтріляли з наявної стрілецької зброї.

Та цього окупантам здалось замало, і вони хладнокровно поцілили в автомобіль з міномету.

Після скоєного, росіянин, без краплини жалю, цинічно телефонує декільком особам та розповідає, і навіть хизується своїм злочином:

– А я людей, человека сегодя убил…
– Х..хла что ли?
– Да, да, да. Короче, машина ехала….там женщины оказались. Женщина выжила, мужик – нет.

На щастя, водій автівки, хоча і отримав тяжкі тілесні ушкодження, проте вижив, а дівчину ж врятували бійці Збройних сил України. Вони вивели її з небезпечного місця за допомогою квадрокоптера. Вже після деокупації поліцейські провели огляд місця події, вилучили всі речові докази. Були опитані потерпілі та свідки.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Станом на сьогодні поліцією зібрані беззаперечні докази вини цього російського військового.

СЕРГІЙ БОЛВІНОВ НАЧАЛЬНИК СЛІДЧОГО УПРАВЛІННЯ
Проведено більше 15 експертиз, завдяки яким вдалось встановити ступінь тяжкості, спричинених потерпілим тілесних ускоджень. Вдалось встановити особу одного з військовослужбовців російської федерації, який безпосередньо розстріляв цю автівку. Їм виявився 25-ти річний мешканець міста Москва, командир мотострілецької роти. на даний час даному військовослужбовцю повідомлено про підозру за частиною другою ст. 15, частиною другою ст. 438 Кримінального кодексу України.

Про страшні злочини росіян має знати весь світ, говорять оперативники. Таке не пробачається. Кожен окупант буде притягнутий до кримінальної відповідальності згідно українського законодавства.

ОСТАННІ НОВИНИ