Харьков – пример для всей Украины – Олег Ляшко лидер Радикальной партии

20.02.2018 11:05   -
Автор:
Електродепо "Олексіївське". Робота з будівництва тут, як то кажуть, кипить і практично цілодобово. Адже проект масштабний. Електродепо розраховано на 100 вагонів і розвернеться на площі майже 8 гектарів. Сьогодні особисто перевірив хід робіт на об"єкті лідер Радикальної партії Олег Ляшко, який перебуває з робочим візитом у Харкові. Адже будівництво електродепо та зведення нових станції стало можливим завдяки ініціативам команди Олега Ляшка у парламенті.
 
Олег Ляшко лідер Радикальної партії 
 
Харків справді приклад для всієї України, тому що єдине місто, де будується метро і в бюджеті на нинішній рік за нашою ініціативою передбачені державні гарантії, які дали можливість отримати кредит 320 мільйонів євро на будівництво нових станцій метро у Харкові. Головна проблема щоби було стабільне фінансування і висококваліфіковані робочі кадри. Сьогодні ми тут, щоби підтримати людей праці і гарантувати їм безпечну роботу і стабільну заробітню плату. 
 
І фінансування і робочі кадри є. Є і перші результати. Зроблено котлован, вже ведеться бетонування конструкцій та спорудження тунелів і з"єднувальної гілки до депо "Олексіївське". Першу частину тунелів, майже 200 метрів, побудують за кошти міського бюджету. Зробити це планують цьогоріч, до Дня міста. 
 
Наталія Лінник директор КП "Харківська дирекція будівництва метрополітену" 
 
Финансирование работает как часы. Харьковский городской совет в конце прошлого года принял решение о продолжение финансирования этого объекта. Выделены средства на строительство. Строительно-монтажная организация выполняет свой график.
 
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко подякував метробудівельникам за працю, а щоби краще будувалося вручив подяки, премії та іменні годинники. Бо переконаний держава повинна і поважати людей праці, і всіляко підтримувати, ну а його команда, запевнив, і надалі робитиме для цього все від них залежне.
 
Олег Ляшко лідер Радикальної партії 
 
Стратегія держави має бути одна – захист національних економічних інтересів, це робочі місця для своїх людей, це підвищення зарплат, підвищення доходів. В нас в планах постійна робота в Харкові, розвиток Харкова, соціальної інфраструктури, ремонт дитячих садків, шкіл, житлово-комунального господарства, метро безумовно пріоритет. Крім того, я знаю, великий проект по зоопарку, будівництво в Харкові. Ми зараз теж добиваємося, щоби це рішення було затверджено рішенням Кабінету міністрів, щоби Харків отримав найкращий в Україні зоопарк.