Геннадий Кернес открыл в Московском районе детский сад №282

03.09.2018 13:01   -
Автор:
На території дошкільного закладу справжнє свято! 21 рік простою, і ось воно, довгоочікуване відкриття нового дитячого садка №282, що у Московському районі. Привітати з цією подією всіх присутніх завітав мер міста Геннадій Кернес.
 
Геннадій Кернес Харківський міський голова
 
Все, что касается развития ребенка, мы постарались сделать вместе одной единой командой. Я хочу пожелать нашим детям здоровья, я хочу пожелать им целеустремленности, чтобы их мечты сбывались, чтобы им снились хорошие сны, чтобы их хорошо кормили, чтобы они были довольны, что они ходят в этот детский сад. Ну и конечно, чтобы довольны были их родители и воспитатели.   
 
Що всі будуть тут задоволені, впевнений народний депутат України Дмитро Святаш, який наголосив, що це не просто дитячий садок.
 
Дмитро Святаш народний депутат України
 
Сегодня городская власть, спасибо Геннадий Адольфович, подарила нашему Московскому району очередную, пока маленькую, но жемчужину – это новый детский сад. Действительно, пока немного групп, но это только первый этап и я уверен, что в этом садике деткам будет хорошо, родители будут спокойны, все будут довольны и счастливы. 
 
Мер міста Геннадій Кернес оглянув усі приміщення, і на власні очі побачив у яких умовах тепер будуть рости і навчатися маленькі городяни. А поки і вони, і їхні батьки не втратили нагоди залишити згадку про цей святковий день і сфотографуватися з міським головою.
 
Сергій Клімов батько вихованки дитячого садка №282
 
Хочу выразить очень большую благодарность Геннадию Адольфовичу Кернесу, нашему мэру города за то, что он действительно очень много труда вкладывает в это все. Потому, что, я так понимаю, не один наш район так делают. Футбольные поля, столько их стало бесплатных, сколько школ сделали, реставрировали детский садик 
 
Юлія мати вихованця дитячого садка №282
 
Все красиво, детские площадки. И даже детки из других детсадов говорят: – пап, мам, можно мы в этот сад пойдем? – Нет, мы уже переводиться не будем. Ну а мы придем уже в новый сад. Отличный, Очень быстро, все быстро сделали, молодцы.  
 
Анна та Ігор Александріни батьки вихованця дитячого садка №282
 
Я здесь наблюдаю три месяца, как это все развивается и строится. Много было проделано работы. Молодцы и строитель и организаторы. Мне очень нравится потому, что здесь была вот просто земля и все. Сделали очень красиво и дорожки, и рисунки, и детскую площадку. 
 
Окрім повністю відновленої території, де встановили все, від дитячих майданчиків, до клумб, також провели капітальний ремонт і всередині.
 
Віта Давиденко директор закладу дошкільної освіти №282 Харківської міської ради
 
Ми відкриваємо три групи : ясельна, молодший дошкільний вік і середній дошкільний вік. Також ми відкриваємо харчоблок, медблок і прачку. У нас дві групи знаходяться на першому поверсі і одна група знаходиться на другому поверсі. 
 
Загалом же це вже другий дитячий садок, який відкрили у Харкові цього року, але не останній. До кінця року буде відкрито ще один комунальний дитсадок і два приватних. Тож всього цього буде відкрито п'ять нових дитсадків і кількість місць в дошкільних закладах збільшиться на 800.