12-я Харьковская гимназия – первопроходец в образовательном проекте “Новая украинская школа”

03.09.2018 12:53   -
Автор:
Дванадцята харківська гімназія, що в Основ'янському районі – єдиний заклад у місті Харкові, що брав участь в якості експеременту в реалізації концепції Нової української школи. І саме тут першокласники були не просто першачками, а справжніми першопрохідцями. А цьогоріч цим шляхом, зазначила губернатор Харківщини Юлія Світлична, за ними послідують вже 27 тисяч маленьких школярів всієї області. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Цей рік відкриває вас світу як особистостей і ваші перші кроки в школі, ваші перемоги, стануть найкращими і першими у дорослому житті. Навчайтесь добре, допоможе у житті. З Днем знань! 
 
А навички роботи у новому форматі у викладачів гімназії вже є. І вцілому, як зазначили педагоги, реалізацією нового освітнього проекту залишилися задоволені.
 
Лідія Калмичкова директор Харківської гімназії №12 
 
Новая украинская школа даёт возможность каждому ребёнку самореализовываться, эта программа даёт возможность пошагово преодолеть все сложности в том темпе, который характерен ребёнку. 
 
Керівник області побажала вчителям наснаги і надалі, а ще впевненості у своїй справі та професіоналізму. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Зміст Нової української школи – це наповнення гарними і цікавими уроками, наповнення класів новим обладнанням і новими меблями і вцілому можливість дітям відчувати себе вільно, комфортно і надихатися на уроки, які будуть викладатися. Тому сподіваємося, що Нова українська школа надасть нові результати дітям. 
 
У якості подарунка Юлія Світлична передала гімназії спортивний інвентар: стіл для тенісу та нові книжки для бібліотеки.