Атака ракетами по людям із психічними розладами. У Салтівському районі усувають наслідки «прильотів» (відео)

27.04.2024 18:20   -

Вночі по Салтівському району Харкова було завдано два ракетні удари. Зафіксовано влучання у землю на території діючої обласної клінічної психіатричної лікарні. Одне з місць влучання біля харчоблоку, інше — в декількох метрах від відділення, в якому знаходилось 60 пацієнтів та 5 осіб персоналу. Отримала поранення 53-річна жінка. Ракети утворили в землі величезні вирви та пошкодили водогін.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Жахливий випадок у ночі, коли був обстріляний об’єкт – це медичний комплекс. Перебуває на лікуванні 900 людей, крім цього персонал – більше 240 людей працює тут. І вночі, цинічно, були направлені ракети, тип зараз встановлюється цих ракет але ви бачите, які руйнації. Ми були вимушені перевести пацієнтів, які тут знаходились до інших корпусів для того, щоб вони більш менш нормально перебували. Зараз працюють наші комунальні служби, бо перебитий водогін, який заживлює водою ці об’єкти. Будемо працювати, щоб відновити і цей об’єкт і наш водогін, який, нажаль, розтрощений.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Відповісти «Чому сюди?!» неможливо, бо цей об’єкт він завжди був у Харкові тут завжди лікувались люди з психічними негараздами, розладами і, дійсно, так цинічно обстріляти цей об’єкт… коментувати тут нічого і неможливо. Що стосується поранених, на щастя, ви бачили, яке було влучання між корпусами – це, насправді, щастя, бо, якщо б ці ракети потрапили в корпуси бо було би дуже багато жертв. У цьому корпусі перебувало 63 людини на той момент і ви розумієте, які наслідки можливо були би. Сьогодні тактика нашого противника на те, щоб залякати харків’ян. Щоб це турбувало харків’ян, щоб вони залишали Харків. Але ви бачите, що харків’яни у нас дуже незламні люди. Ми все розуміємо, ми були, є і будемо у нашому рідному місті, українському місті Харкові.

ОСТАННІ НОВИНИ