В подарок от губернатора 160-я Харьковская школа получила спортивное и учебное оборудование

03.09.2018 13:02   -
Автор:
Сьогодні керівник області Юлія Світлична завітала до 160-ої харківської школи на грандіозне свято Першого дзвоника і з привітаннями, і з подарунками, відзначивши, що саме цей навчальний заклад міста Харкова в лідерах щодо спортивних і навчальних успіхів. 
 
Юлія Світлична голова Харківської облдержадміністрації
 
Сьогодні відкривається великий та дуже цікавий шлях для кожного учня. Шановнна громадо, вітаю вас з днем знань! І знаю, що у вашій школі гарні спортивні досягнення, а також учнівські і для того, щоби процес був ще більш цікавим, ми передаємо у вашу школу стіл для настільного тенісу, книжки, спортивне обладнання, а також новенький мультимедійний проектор.
 
Директор школи в свою чергу подякувала губернатору за підтримку і завірила, шо навчальний заклад готовий до роботи у форматі Нової української школи.
 
Лариса Шевченко директор Харківської школи №160
 
Вчителі підготували класи, підготували середовище, у кожному класі є осередки, це і куточки здоров"я, і куточки ранкових зустрічей. Ми отримали нові меблі, за що ми дуже вдячні, комп"ютерну техніку, за що також дуже вдячні і вчителі наші пройшли курси для вчителів початкових класів. 
 
І вже сьогодні першачки сіли за новенькі парти, приступили до навчання в рамках нового Всеукаїнського проекту, в успішності якого освітяни не сумніваються.