День села

18.09.2012 22:46   -
Автор:

Сільські ради Харківщини обзаводяться власними прапорами та гербами. Рідкодубівська сільська рада серед перших хто затвердив власні офіційні символи. На гербі крім державних та обласних знаків – крейдова гора, соняшник та дерево. Рідкодубівці впевнені – родина та дружня праця це головні ознаки їхнього краю. І доводять це на ділі. Цього року зібрали добрий врожай, та і про збільшення населення не забувають. В школі, що ще десять років тому могли закрити через відсутність учнів, поповнення.

Сергій Радьков голова Дворічанської райдержадміністрації  

-У прошлому році було 47 діток у цьому році 53, поэтому большое вам спасибо за работу. Так держать, потому что самое главное сегодня чтобы школа жила там должны біть дети ученики.

Відновлення школи та дитячого садочку, турбота про ветеранів та літніх людей. Допомагає громаді відроджувати село і їхній народний депутат Дмитро Шенцев. На його думку саме стратегія добрих справ, зможе повернути українському селу його колишню велич. А словам вдячності – статус найвищої нагороди.   

Дмитро Шенцев народний депутат України  

-Возможность помочь одному конкретному человеку. Одному, двум, десяти, ста в то время когда он требует этой необходимой помощи.\ Доброе слово одного человека, оно вселяет такие силы в тебя и убеждение что ты делаешь правильные вещи.

Допомагати людям при першій же нагоді – для Дмитра Шенцева, це вже давно не обов’язок, а поклик душі.  

-Держите это вам. Ой боже.

Андрій Соловйов, Євген Шинкаренко, Харьковские Известия