“Бесіди з мером дають впевненість в майбутнє Харкова”. Ігор Терехов зустрівся з колективом ХДАФК (відео)

29.02.2024 19:57   -

Ігор Терехов зустрівся з колективом викладачів харківської державної академії фізичної культури. Говорили про глобальні питання, такі як закриття неба над Харковом, післявоєнна відбудова. Торкнулись і буденних справ – розподіл міського бюджету, комунальний транспорт, освітлення. Серед іншого цікавили працівників академії і профільні теми. З огляду на те, що сьогодні через загрозу обстрілів проведення спортивних заходів не можливе в звичних залах, відкритих майданчиках та стадіонах, чи буде місце для спорту у Харкові в найближчому майбутньому, питали присутні в очільника мегаполісу.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Ми завжди були провідниками спортивних подій, завжди казали, що місто Харків це спортивне місто. Ми завжди казали, що спортивним бути модно, так. І навчали дітей, і себе , щоб підтримувати гарні фізичні кондиції, і дуже цьому приділяли, і будемо приділяти увагу. Дійсно є можливості пов’язані з безпекової ситуацією, це потрібно розуміти. Але я чудово розумію, що спорт потрібен. І велодоріжки, і коли ми зараз плануємо будівництво доріг, розв’язок, то обов’язково велодоріжки будуть. Це дуже важливо.

Піднімались питання і стосовно будівництва нових спорткомплексів та відновлення пошкоджених, зокрема на Салтівці.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Я дуже хочу, аби ми будували спортивні комплекси. Для нас дуже важливо будувати і комплекси, і спортивні, і будемо будувати.

Вся інфраструктура, говорить мер, закладена в новому генеральному плані, над яким наразі працюють Харківські спеціалісти разом з командою Нормана Фостера.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
І там є і спортивні комплекси, і басейни, і все все. Він побудований зовсім по іншому, і філософія його зовсім інша ніж… Це інший стиль життя. І, звісно, спортивні комплекси повинні бути, і відбудова повинна бути.

Говорили і про необхідність створення у місті реабілітаційних центрів для людей з інвалідністю. Стосується це і воїнів, які повернуться з фронту, і цивільних, які постраждали від обстрілів. Вже сьогодні багато людей потребує як фізичної, так і психологічної реабілітації, зауважив мер, тож в місті активно працюють над цим питанням.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Думаю от що: ті ідеї, які у вас лунали, і щодо реабілітаційного центру, психологічної підтримки, ми над цим працюємо. У нас вже є і центр один, і центр другий є, у нас є кваліфіковані кадри, саме головне – кваліфіковані кадри. Тому ви вважайте, що ми будемо одними із основних тих, хто буде здійснювати цю роботу, ми готові до цього. Ми прагнемо до цього і просимо вашої підтримки і дай бог вам здоров’я, успіхів всім нам і скорішої перемоги. Слава Україні!

Продовжилась зустріч невеличким концертом та церемонією вручення Подяк та Почесних грамот. Ними були відзначені працівники, чия самовіддана праця сприяє відновленню міста та його майбутньому розвитку. Надихає досягати високі здобутки, кажуть, віра в найскоріше перемогу та любов.

ДАР’Я ОКУНЬ ДОЦЕНТ КАФЕДРИ ОЛІМПІЙСЬКОГО СПОРТУ ХДАФК
Любов до своєї роботи, любов до студентів. Хочеться,щоб наше місто розвивалось і було ще краще. І робимо все, що можливо з наших зусиль, щоб наше місто розросталося і було ще краще. Дуже позитивна зустріч. Маса приємних емоцій.

НАТАЛЬЯ БАКУМЕНКО ПРОВІДНИЙ БУХГАЛТЕР ХДАФК
По-перше, хочу подякувати, такі зустрічі дуже важливі. Такі зустрічі повинні проходити, бо люди все одно трішки нервуються, такий важкий час. І ми дуже вдячні пану меру за такі зустрічі, за такі розповіді, він таки дає надію проживати далі в нашому рідному місті. Нікуди не виїздала, і не збираюся, також всі мої рідні. Дуже дякуємо нашому меру, бо без нього не було б такого міста, і не було б такої відчуття більш-менш безпечності

ОСТАННІ НОВИНИ