Ігор Терехов: Завдання №1 – захист неба над Харковом

09.05.2024 17:08   -
Ігор Терехов: Завдання №1 - захист неба над Харковом

Першочерговим питанням, на якому міська влада зосереджує увагу у перемовинах з іноземними делегаціями, є захист неба над Харковом.

Про це сьогодні, 9 травня, в інтерв’ю телеканалу «Рада»заявив Харківський міський голова Ігор Терехов, передає Інфосіті.

Мер розповів, що Харків регулярно відвідують, зокрема, європейські дипломати, які розуміють важливість постачання систем ППО.

«Від захисту неба над Харковом залежать людські життя. Тому наші партнери готові надавати необхідне устаткування. Але вони направляють його не конкретному місту, а військовим, які в свою чергу розподіляють системи протиповітряної оборони по країні, де вони необхідні», – зазначив очільник міста.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Крім того, Ігор Терехов повідомив, що в проєктах відбудови Харкова спеціалісти окрему увагу приділяють створенню підземних безпекових просторів.

«Зокрема, наступного тижня вже запрацює підземна школа. За таким прикладом потрібно створювати дитсадки, приміщення для роботи та відпочинку. На жаль, ми вимушені йти на такі кроки, бо розуміємо, що загроза з боку росії нікуди не зникне навіть після нашої перемоги», – підкреслив міський голова.

ОСТАННІ НОВИНИ