Ігор Терехов привітав педагогів-переможців конкурсу «Учитель року-2024» (відео)

29.02.2024 20:36   -

Вони продовжують демонструвати відданість справі та умінню навчати дітей – дистанційно, у метро та сховищах. І попри такі складні умови сьогодення якість їхньої роботи на найвищому рівні. І в той же час знаходять час на участь у змаганнях на кращого педагога. У Харкові підбили підсумки міського конкурсу «Учитель року-2024». І ось коли всі випробування позаду в історію освітянської спільноти Харкова вписано 5 переможців та 11 лауреатів. Це найкращі педагоги, які здатні випереджати час і закладати нові моделі мислення.

ТЕТЯНА ПОЛОЖИЙ ВЧИТЕЛЬКА УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ, ПЕРЕМОЖЕЦЬ КОНКУРСУ
Діти, це не тільки наше майбутнє, а це наше сучасне і це наше життя! І тому моя професія, професія учителя – теж моє життя. І конкурс, в якому ми взяли участь, мали щастя брати участь, він надихає! Надихає на написання віршів!
“На бруку дні швидкі минають кроки
Та Харкову не знати забуття.
Бо є народ, бо є у нас пророки і Фаустівська воля до життя.
Тому з цією волею ідемо вперед до перемоги!”

ТЕТЯНА ПИЛИПЕНКО ВЧИТЕЛЬКА УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ, ПЕРЕМОЖЕЦЬ КОНКУРСУ
Складно завжди брати участь у якомусь конкурсі, але через те, що ти набираєшся нового досвіду, ділишся своїм. Відчуваєш себе молодим поряд з молодими колегами – це надихає! І, звичайно, набираєшся якихось нових знань і вмінь, які можна використовувати під час роботи в школі разом з дітьми. Миру хочеться давно і я сподіваюсь, що незабаром буде перемога и діти повернуться за парти і в школі залунає дитячий сміх.

СВІТЛАНА ХАРИТОНОВА ВЧИТЕЛЬКА ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА, ПЕРЕМОЖЕЦЬ КОНКУРСУ
Багато професіоналів зібралося, але цікаво – це стимулює! Авжеж, це сенс життя. Все життя працюю в одному закладі. Дуже хочеться, щоб діти повернулися за свої парти! Шановні учні харківського ліцею №43! Ми дуже вас чекаємо у своїх стінах! Любимо і віримо в вас!

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ІРИНА ПОГОРІЛА ВЧИТЕЛЬКА ФІЗИКИ, ПЕРЕМОЖЕЦЬ КОНКУРСУ
Діти – це джерело натхнення, колеги, методисти усіх рівнів, вони всі підтримували! Всі допомагали але, знаєте, ось цей зріст над самою собою він був найціннішим для мене. Дуже високого рівня були усі конкурсанти і я багато чому навчилася у своїх колег!Шановні педагоги! Вірю, що наша спільна мрія усіх українців вона здійсниться, ми повернемось у школи, ми побачимо усмішки на обличчях наших дітей!

ДАРИНА БОГАСЛАВСЬКА ВЧИТЕЛЬКА ФІЗИКИ, ЛАУРЕАТ КОНКУРСУ
Цей конкурс він дійсно свято професійного розвитку, обміну досвідом і харківські вчителі – вони найкращі! Тому, з одного боку, було складно але дуже цікаво, тому що у всіх різні методології навчання, а наші учні вони нас завжди надихають прагнути і до сучасної освіти. І намагатися робити наші заняття більш цікавими і продуктивними!

НАТАЛЯ СТЕПАНОВА ВЧИТЕЛЬКА ГЕОГРАФІЇ, ПЕРЕМОЖЕЦЬ КОНКУРСУ
Це моя перша участь у такому професійному конкурсі і я ним просто жила. Я думала, а чи пройду я далі і таким чином, напевно, дійшла до цієї перемоги. Тож, сподіваюсь, що це буде мій маленький внесок у нашу велику перемогу! Дійсно, дуже-дуже не вистачає адже діти – це живе спілкування і саме вони нам дають те натхнення, яке нам дуже-дуже необхідно. Діти – це наше все, це наше сучасне життя і наше майбутнє!

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Перш за все я хочу подякувати, подякувати вам за те, що незважаючи на всі жахи війни, незважаючи на постійні повітряні тривоги, що лунають, на вибухи – ви навчаєте наших дітей! Я дуже вдячний вам, що ви в Харкові. Я дуже вдячний вам, що ви приймаєте участь у конкурсі, а вже 30 років проходить цей конкурс. І це, дійсно, ваша позиція. Знаєте, ми з вами робимо історію – історію Харкова, історію України! І те, що ми зробили з вами, як журналісти зараз охрестили це унікальний проект, унікальний проект для всього світу – це «Метрошкола»! Це історія, історія України, це історія нашого славетного міста, міста-героя Харкова!

ОСТАННІ НОВИНИ