Александра Шарикова поздравили с присвоением почетного звания “Заслуженный журналист Украины”

21.06.2012 20:25   -
Автор:

Спортивного оглядача"Харьковскіх Ізвєстій" Олександра Шарікова привітали із присвоєнням почесного звання "Заслужений журналіст України". Такий  наказ про відзначення державними нагородами Президент України Віктор Янукович підписав шостого червня – до Дня журналіста України.

Олександр Шаріков журналіст із п`ятнадцятирічним стажем. Та все ж зізнається, нагорода для нього є дуже приємною, але не менш несподіваною.

Олександр Шаріков, заслужений журналіст України:

-Ну приятно, наверное, что это признание прежде всего спортивной журналистики и спортивного репортажа, очень редко отмечают журналистов, которые работают в этой области. Ну, я считаю, что что-то мы наверное сделали и для спорта и для физической культуры, коль так отметили таким почетным званием.

Та окрім цієї нагороди в журналіста є і інші заслуги. Не один десяток грамот, медалей та кубків він одержав в області спорту. У тисяча дев`ятсот вісімдесят сьомому році Олександр Шаріков отримав звання майстра спорту СРСР з легкої атлетики. В його арсеналі призові місця у міжнародних змагання з марафонського бігу. Та найвищим досягненням спортсмен вважає участь у Кубку СРСР з легкої атлетики, де він увійшов до п`ятірки найсильніших марафонців.