15 лет танцевально- цирковому коллективу “Надежда”

17.05.2012 21:18   -
Автор:

У залі – батьки, діти та педагоги. На честь ювілею, у школі, де тренується колектив циркової студії "Надія" – концерт. Головні герої – ювіляри. Публіці вони представили свої кращі номери. Еквілібрісти, акробати та жонглери. Та який день народження без подарунків.

Ірина Бережна , Народний депутат України:

-У них сегодня особенная дата, всё-таки 15 лет, ві понимаете, єто уже показатель определённого таланта успеха єто определённая вісота и планка, которую дети уже взяли, хочу поежлать здоровья и чтоб они не останавливались на достигнутом, всем новіх побед, а мі будем помогать чем сможем

Із великим цирком своє життя пов*язують багато випускників студії. Дехто стають тренерами. Тут у кожного є перспективи. Як і у колектива вцілому. Першість на міжнародних фестивалях, звання взірцевого – це ще не межа, говорять тут. Та за всім цим – роки тренувань, до дрібниць відпрацьована техніка. Про це добре знає тринадцятирічний Кирило Тищенко. У колективі він з шести років. Тепер тут ціла династія Тищенків – за молодшим до студії прийшли і брати.

Кирило Тищенко та Таїсія Сухина,  вихованці зразкового художнього колективу танцювально-циркової студії "Надія":

-Надо всегда біть напряженнім, сосредоточеннім, чтоб не упасть, потому что если расслабишься, то упадёшь -можешь что-то сломать

Висококваліфіковані тренери та згуртовані діти – ось такий секрет успіху танцювально-циркової студії "Надія". Залишатися такими, ось головне побажання ювілярам.

Анастасія Полякова, Сергій Перець, Харьковские Известия