За добу рятувальники ліквідували 4 пожежі через обстріли рф Харківщини

26.03.2024 09:10   -
За добу сталося 4 пожежі через обстріли рф Харківщини

Протягом минулої доби рятувальники Харківщини залучались до ліквідації 81 пожежі на території області, 4 з яких виникли внаслідок ворожих обстрілів. Про це повідомляє Інфосіті.

Близько 13 години 25 березня окупанти поцілили по приватному будинку у Вовчанську і вбили 65-річного чоловіка. Будинок загорівся. Площа пожежі склала 100 кв.м.

Увечері в результаті обстрілу прифронтового села Вовчанські Хутори Вовчанської громади зайнявся приватний гараж та інші надвірні забудови на приватному подвір’ї. Площа пожежі склала близько 70 кв.м. Рятувальники оперативно ліквідували пожежу та запобігли поширенню полум’я на житлові оселі. Жертв та постраждалих немає.

Біля опівночі ворожі снаряди підпалили суху траву та очерет на відкритій місцевості на площі 1 га. Подія сталась у с. Московка Кіндрашівська громади. Вогнеборці ліквідували вогонь за пів години.

Вже після 1-ї години ночі рятувальники Харкова виїжджали на ліквідацію наслідків падіння уламків збитих ударних російських дронів. Вони гасили палаючі частини цих БПЛА.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ